In de Boogerd Recreatie

Groepsaccommodatie Huis Zonneduin

Zeeland
 Maximaal: 16
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  3

Burgh-Haamstede (Zeeland)

Sfeervol, vrijstaand, luxe familiehuis voor 16 personen met 8 slaapkamers (8x2).Het huis heeft een ruime woonkamer (52 m2) met houtkachel en aparte keuken. Boven: 6 slaapkamers (4x wastafel), 2x badkamer (1x ligbad) en toilet. Beneden: 2 slaapkamers ..

Toon deze groepsaccommodatie

De Bongerd

Gelderland
 Maximaal: 32
 Slaapkamers: 12
 Badkamers:  13

Gaanderen (Gelderland)

Onze Achterhoekse groepsaccommodatie De Bongerd is uitstekend geschikt voor familie- en vriendengroepen die op zoek zijn naar een sfeervolle accommodatie met goede voorzieningen. Ons huis is biedt ruimte aan 32 personen en beschikt over 12 slaapkamer..

Toon deze groepsaccommodatie

Maikenshof Recreatie

Groepsaccommodatie Cantecleer

Gelderland
 Maximaal: 24
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  10

Berg en Dal (Gelderland)

Groepsaccommodatie Cantecleer is een luxe accommodatie in de bosrijke omgeving van Groesbeek. Dit zeer fraai gelegen vakantiehuis is geschikt voor groepen tot 24 personen. Alle kamers (10 slaapkamers) zijn voorzien van eigen sanitair, teven..

Toon deze groepsaccommodatie

Bij Ceulemans - Groepsaccommodaties en z..

Groepsaccommodatie Onder Zeil en In het Riet

Noord-Brabant
 Maximaal: 60
 Slaapkamers: 14
 Badkamers:  12

Beers (Noord-Brabant)

Onder zeil en In het riet bestaat uit twee accommodaties, namelijk: accommodatie Onder zeil en accommodatie In het riet. Allebei hebben ze een gezellige woonruimte met een open karakter. Doordat de keukens, de eetruimten en de zithoeken in elkaar ove..

Toon deze groepsaccommodatie

Kasteel de Berckt

Groepsaccommodatie Grand Cafe

Limburg
 Maximaal: 100
 Slaapkamers: 25
 Badkamers:  25

Baarlo (Limburg)

Het Grand Cafe is een groot eigen gedeelte van het kasteel. Het bijbehorende cafe, luisterend naar dezelfde naam, is met zijn hoge plafond en statige bar absoluut de place-to-be. De bijbehorende slaapkamers liggen in de directe nabijheid. Het is dat ..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Roerdomp

Groepsaccommodatie Den Dries

Noord-Brabant
 Maximaal: 43

Westelbeers (Noord-Brabant)

De Roerdomp is een gezellige, levendige groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot 300 personen. Zes comfortabele accommodaties, gemoedelijke eigenaars, vermakelijke activiteiten, een prachtige omgeving en heel veel ruimte, maken van het verblijf op ..

Toon deze groepsaccommodatie

Het Nolderwoud

Groepsaccommodatie Bungalow 10 persoons

Drenthe
 Maximaal: 10

Zuidwolde (Drenthe)

Bungalow voor 10 personen Dit vakantieverblijf bij Nolderwoud is geschikt voor 10 personen en biedt 5 slaapkamers. Het verblijf heeft een ruime eetkamer en een gezellige zitkamer met flatscreen. U heeft de beschikking over een goed ingerichte keuken ..

Toon deze groepsaccommodatie

Mooiplekkie.nl groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie t Veld

Drenthe
 Maximaal: 20
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  5

Eext (Drenthe)

Families en vriendengroepen tot twintig personen kunnen terecht in onze Drentse groepsaccommodatie Mooiplekkie't Veld. Deze groepsaccommodatie bestaat uit vijf appartementen onder een dak. Eén van de hoekappartementen beschikt over een gr..

Toon deze groepsaccommodatie

Stichting Ten Vorsel

Groepsaccommodatie De Vorselse Molen

Noord-Brabant
 Maximaal: 51

Bladel (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie met 51 slaapplaatsen verdeeld over 11 slaapkamers waarvan 4 met eigen sanitair. De open keuken is ruim en volledig ingericht. De sfeervolle eetzaal met rieten plafond, de zitkuil met open haard en de serre met uitzicht op een oude ..

Toon deze groepsaccommodatie