Tweehek-Recreatie

Groepsaccommodatie Heel Tweehek

Drenthe
 Maximaal: 105
 Slaapkamers: 12
 Badkamers:  10

Westdorp (Drenthe)

Groepsaccommodatie Heel Tweehek is geschikt voor personen t/m 105 personen. De accommodatie is perfect geschikt voor scholen, verenigingen en clubs. De accommodatie heeft onder andere: 3 verschillende recreatiezalen12 slaapzalen12 toiletten10 douches..

Toon deze groepsaccommodatie

t Vlintenholt

Drenthe
 Maximaal: 28

Odoorn (Drenthe)

Groepsaccommodatie ’t Vlintenholt biedt u een aangenaam verblijf met maximaal 40 personen. Tijdens uw verblijf kunt u optimaal genieten van de rust en natuur in Drenthe, de accommodatie is namelijk gelegen op een prachtig stuk natuurterrei..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Vierhouten

Groepsaccommodatie Vleugel

Gelderland
 Maximaal: 110
 Slaapkamers: 30

Vierhouten (Gelderland)

De Vleugel is een grote groepsaccommodatie geschikt voor groepen tot 110 personen, bestaande uit drie geschakelde accommodaties. Elk van deze drie accommodaties heeft een eigen ingang en recreatieruimte. Je kunt alle ruimtes met elkaar verbinden door..

Toon deze groepsaccommodatie

De Vilt

Noord-Brabant
 Maximaal: 36
 Slaapkamers: 8

Beugen (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie De Vilt is geschikt voor maximaal 40 personen. De sfeervolle recreatieruimte en professionele keuken zijn van alle gemakken voorzien. De accommodatie heeft 8 slaapkamers van 4 en 6 personen waarvan 5 op de begane grond. Elke slaapk..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Roerdomp

Groepsaccommodatie Den Dries

Noord-Brabant
 Maximaal: 43

Westelbeers (Noord-Brabant)

De Roerdomp is een gezellige, levendige groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot 300 personen. Zes comfortabele accommodaties, gemoedelijke eigenaars, vermakelijke activiteiten, een prachtige omgeving en heel veel ruimte, maken van het verblijf op ..

Toon deze groepsaccommodatie

Kaas- en Kampeerboerderij Hoekelum

Gelderland
 Maximaal: 40
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  8

Bennekom (Gelderland)

Zoekt u een accommodatie met een grote recreatie/ feestzaal? Dan is de Barg de perfecte locatie voor uw groep. De Barg is helemaal rolstoelvriendelijk en biedt plaats aan 40 personen. Uitermate geschikt voor familie- en vriendengroepen, of (school) k..

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatiecentrum De Wijst Hoeve BV

Noord-Brabant
 Maximaal: 22

Heesch (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie De Wijsthoeve bestaat uit twee aparte gebouwen, gebouw A en gebouw B. Samen kunnen deze een grote groep van max. 54 personen herbergen. Gebouw A op zichzelf heeft plaats voor 22 personen. In Gebouw A heeft u volledige privacy ..

Toon deze groepsaccommodatie

Maikenshof Recreatie

Groepsaccommodatie Miller\'s Home

Gelderland
 Maximaal: 18
 Slaapkamers: 6
 Badkamers:  6

Berg en Dal (Gelderland)

Miller's Home biedt u een sfeervolle groepsaccommodatie tot 18 personen. Onze accommodatie is gelegen aan de rand van het mooie dorp Groesbeek, gemeente Berg en Dal en ligt midden tussen de prachtige heuvels en bossen. Gelegen slechts 3 km van de Dui..

Toon deze groepsaccommodatie

De Buitenhorst

Groepsaccommodatie De Bonte Koe

Noord-Brabant
 Maximaal: 24
 Slaapkamers: 9
 Badkamers:  8

Schaijk (Noord-Brabant)

‘De Bonte Koe’ biedt ruimte aan 18 tot 24 personen. Naast de acht slaapkamers biedt ‘De Bonte Koe’ ook een bijzondere kamer op de eerste etage, genaamd ‘Het Lofthuisje’. Hier kunt u heerlijk genieten in het bubbelb..

Toon deze groepsaccommodatie