De Peppelhoeve

Gelderland
 Maximaal: 64

Putten (Gelderland)

De Dennenhorst (vanaf 30 personen ) is ideaal voor grote groepen zoals scholen, verenigingen en familiereunies. Beschikking over eigen volley- en voetbalveld. Het binnenzwembad ligt inpandig! Eigen oprijlaan met voldoende perkeergelegenheid Zin in pu..

Toon deze groepsaccommodatie

Moorselse Hoeve

Noord-Brabant
 Maximaal: 56

Lierop (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie Moorselse Hoeve heeft veertien mooie, knusse vierpersoonsslaapkamers die van alle gemakken zijn voorzien zoals een aparte douche en toilet. Tevens hebben we een grote zaal voor gezamenlijke maaltijden en allerlei activiteiten zoals..

Toon deze groepsaccommodatie

Paradijsvogels

Limburg
 Maximaal: 40

Vijlen (Limburg)

Paradijsvogels -Hoeve ten Bosch Een sfeervolle en erg mooi in Zuid Limburg gelegen vakwerkhoeve voor 20- 40 personen. Mooie panorama's, stille ligging , erg weinig verkeer, prachtig wandel en fietsgebied, mooie panorama's en veel activiteiten bij ons..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepaccommodatie Broekakkers

Noord-Holland
 Maximaal: 25

Egmond-Binnen (Noord-Holland)

Broekakkers is een groepsaccommodatie waarbij de accommodatie is verdeeld in een voor- en achterhuis (verbouwde boerderij). Het voor- en achterhuis kunnen apart gereserveerd worden, maar het is ook mogelijk de gehele accommodatie te huren voor max. 5..

Toon deze groepsaccommodatie

Buitengoed Fredeshiem

Groepsaccommodatie Hiemsherne

Overijssel
 Maximaal: 16

De Bult (Overijssel)

Het prachtig aan een door bossen omzoomd Saksisch weilandje gelegen boerderijtje is geschikt voor maximaal veertien personen. De rietgedekte accommodatie bestaat uit een Voorhuis (5-7 personen) en een Achterhuis (7-9 personen), die apart of als &eacu..

Toon deze groepsaccommodatie

Landgoed de Biestheuvel

Groepsaccommodatie De Schop

Noord-Brabant
 Maximaal: 40
 Slaapkamers: 6
 Badkamers:  11

Hoogeloon (Noord-Brabant)

De Schop biedt als groepsaccommodatie plek aan groepen standaard tot 40 personen. Het sanitair ligt tegenover de slaapkamers. * Bij 4 twee persoonskamers in de nieuwe slaapvleugel is er een douche en toilet op de slaapkamer aanwezig. Er is een gezell..

Toon deze groepsaccommodatie

Landgoed t Borghuis

Groepsaccommodatie De Vuursteen

Overijssel
 Maximaal: 43
 Slaapkamers: 14
 Badkamers:  14

Losser (Overijssel)

In een zeer bosrijke en rustige omgeving ligt 't Borghuis tussen Losser en Oldenzaal en 7 km vanaf de Duitse grens. De groepsaccommodatie is geschikt voor 10 tot 43 personen en beschikt over een sfeervolle recreatie/eetruimte, goede keuken en sanitai..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Roerdomp

Groepsaccommodatie De Kleine Beerze

Noord-Brabant
 Maximaal: 38

Westelbeers (Noord-Brabant)

De Roerdomp is een gezellige, levendige groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot 300 personen. Zes comfortabele accommodaties, gemoedelijke eigenaars, vermakelijke activiteiten, een prachtige omgeving en heel veel ruimte, maken van het verblijf op ..

Toon deze groepsaccommodatie

Het Buitencentrum

Gelderland
 Maximaal: 90
 Slaapkamers: 25
 Badkamers:  8

Oldebroek (Gelderland)

Groepsaccommodatie Dennen is een prachtige groepsaccommodatie met grote ramen, veel licht en een prachtig uitzicht over de sportvelden en aangrenzende bossen. Deze groepsaccommodatie heeft een grote recreatie-/eetzaal van 120 m2. Ook is er een terras..

Toon deze groepsaccommodatie