Tweehek-Recreatie

Groepsaccommodatie Het Oosthuis

Drenthe
 Maximaal: 75
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  6

Westdorp (Drenthe)

Groepsaccommodatie het Oosthuis is de ideale accommodatie voor uw school, vereniging, club of grote familie. De accommodatie beschikt over acht slaapzalen. De slaapzalen zijn voorzien van stapelbedden met goede matrassen. Er is een grote recreatiezaa..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Steenbergerhoeve

Groepsaccommodatie De Kalverhokken

Drenthe
 Maximaal: 8
 Slaapkamers: 5
 Badkamers:  3

Zuidwolde (Drenthe)

De groepsaccommodatie is geschikt voor max. 10 personen. Op de begane grond bevindt zich 1 tweepersoons kamer voorzien van douche en toilet, geschikt voor minder validen De recreatie- en eetruimte met open keuken is voorzien van alle comfort. De keuk..

Toon deze groepsaccommodatie

De Braampeel

Groepsaccommodatie AanDeHammermolen

Limburg
 Maximaal: 21

Neer (Limburg)

In het rustieke dorpje Neer in Midden-Limburg is een oude pastorie compleet omgetoverd tot één van de meest exclusieve en karakteristieke groepsaccommodaties van de regio. AandeHammermolen is een sfeervolle chique accommodatie waar u in..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Pimpernoot

Noord-Brabant
 Maximaal: 34
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  8

Bladel (Noord-Brabant)

Als groepsaccommodatie is De Pimpernel toegesneden op groepen van maximaal 34 personen. Hecht u veel waarde aan uw privacy, dan bent u aan het juiste adres op deze in Hollandse stijl ingerichte accommodatie. De sfeervolle woonkamer met zithoek grenst..

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatiecentrum De Wijst Hoeve BV

Noord-Brabant
 Maximaal: 22

Heesch (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie De Wijsthoeve bestaat uit twee aparte gebouwen, gebouw A en gebouw B. Samen kunnen deze een grote groep van max. 54 personen herbergen. Gebouw A op zichzelf heeft plaats voor 22 personen. In Gebouw A heeft u volledige privacy ..

Toon deze groepsaccommodatie

De Zwemkolk

Overijssel
 Maximaal: 50

Markelo (Overijssel)

In het glooiende Markelo ligt op een schitterende plek de eenvoudige maar ruime groepsaccommodatie van de zwemkolk. Op het erf van de voormalige boerderij vindt U veel speelruimte en bos in de direct omgeving.

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccomodatie Vollenhove

Overijssel
 Maximaal: 30
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  10

Vollenhove (Overijssel)

Groepsaccommodatie Vollenhove is gelegen aan de rand van Vollenhove, in Noordwest Overijssel. Op de begane grond zijn 5 slaapkamers (waarvan 3 geschikt voor mindervaliden) geschikt voor 2/4 personen. Op de 1e verdieping zijn ook 5 slaapkamers voor 2 ..

Toon deze groepsaccommodatie

De Hoof

Groepsaccommodatie Hoeve ter Hofstad

Noord-Brabant
 Maximaal: 180
 Slaapkamers: 36

Someren (Noord-Brabant)

Hoeve ter Hofstad is helemaal ingericht als groepsaccommodatie voor grote groepen. De accommodatie beschikt over maximaal 162-180 bedden verdeel over 36 slaapkamers (download slaapkamerindeling). Deze slaapkamers bevinden zich in drie volledig te sch..

Toon deze groepsaccommodatie

Blauwestadhoeve BV

Groepsaccommodatie Blauwestadhoeve

Groningen
 Maximaal: 60

Midwolda (Groningen)

In deze voor Groningen zo typerende enorme grote boerderij met 3 hectare grond, is het originele groepsverblijf ondergebracht.Er is gekozen voor een modulaire opbouw waardoor u met groepen van 20-40p of dankzij de B&B kamers tot en met 60 pe..

Toon deze groepsaccommodatie