Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Groepsaccommodatie De Hoeve

Overijssel
 Maximaal: 16
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  5

Ommen (Overijssel)

Aanpassingen i.v.m. corona maatregelen: Met 16 verschillende huishoudens kun je komen overnachten in De Hoeve, de woonkamer is namelijk heel ruim (omdat deze ruimte normaal gesproken door grote groepen gebruikt wordt, als deze de gehele Jorishoeve af..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Groepsaccommodatie Groepskamperen

Overijssel
 Maximaal: 70
 Badkamers:  4

Ommen (Overijssel)

Aanpassingen aantallen iv.m. corona maatregelen: Groepskamperen is weer mogelijk. Je kunt als groep komen als je met maximaal 6 verschillende huishoudens komt, totaal 30 personen. Meerdere huishoudens kan maar dan moet je voor iedere huishouden een k..

Toon deze groepsaccommodatie

Bij Ceulemans - Groepsaccommodaties en z..

Groepsaccommodatie Onder Zeil en In het Riet

Noord-Brabant
 Maximaal: 60
 Slaapkamers: 14
 Badkamers:  12

Beers (Noord-Brabant)

Onze groepsaccommodatie heeft 60 bedden, verdeeld over 14 kamers. Eén kamer bevindt zich op de begane grond.De accommodatie kan van oudsher verdeeld worden in twee gedeeltes, te weten Onder zeil en In het riet.Allebei hebben ze een gezellige w..

Toon deze groepsaccommodatie

25 graden Noord

Groepsaccommodatie De Noordhuisjes

Drenthe
 Maximaal: 14
 Slaapkamers: 2
 Badkamers:  1

Drouwenerveen (Drenthe)

In de Noordhuisjes is het heel bijzonder overnachten. De accommodatie bestaat uit 3 blokhutten. In 1 blokhut zijn 6 stapelbedden, in de grotere blokhut zijn 8 stapelbedden. De grootste blokhut heeft een tafel en banken die rond de gezellige houtkache..

Toon deze groepsaccommodatie

Kasteel de Berckt

Groepsaccommodatie Kapel

Limburg
 Maximaal: 40
 Slaapkamers: 70
 Badkamers:  70

Baarlo (Limburg)

Een kapel als vergaderzaal: een wel heel bijzondere, inspirerende setting voor grote vergadergroepen. Deze vergaderruimte van Kasteel de Berckt heeft een capaciteit tot 250 personen. Vergaderen in de Kapel is een beleving op zich: hoe inspirerend kan..

Toon deze groepsaccommodatie

Boerhaarshoeve

Groepsaccommodatie De Stal

Drenthe
 Maximaal: 72
 Slaapkamers: 7
 Badkamers:  2

Grolloo (Drenthe)

De Stal is sfeervol en comfortabel ingericht. De grote en gezellig ingerichte woonkamer is voorzien van eethoeken en een zithoek. De eethoeken hebben degelijke tafels en gemakkelijke stoelen. Er is een ruime, gezellige zithoek met flatscreen en ..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Steenbergerhoeve

Groepsaccommodatie Het Erf

Drenthe
 Maximaal: 44
 Slaapkamers: 19
 Badkamers:  14

Zuidwolde (Drenthe)

Het Erf heeft 19 slaapkamers voor 32 tot 41 personen. Het Erf is appartement De Deel geschakeld met De Hooivakken én De Kalverhokken. Ze zijn binnendoor met elkaar verbonden. Het erf heeft een prachtig terras en veel ruimte. Het Erf is luxe, h..

Toon deze groepsaccommodatie

De Vrije Vogel

Groepsaccommodatie De Binnenplaets

Friesland
 Maximaal: 23
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  10

Elsloo (Friesland)

De Binnenplaets Onze groeps-vakantiehuis De Binnenplaets is een plaats waar onze gasten zich snel thuis voelen. Midden in de natuur en omgeven door landerijen, is het een plaats waar u rust kunt vinden. Het is niet voor niets dat wij de Orchidee uitg..

Toon deze groepsaccommodatie

Boerhaarshoeve

Groepsaccommodatie Outdoor CabinCamp

Drenthe
 Maximaal: 54
 Slaapkamers: 6
 Badkamers:  1

Grolloo (Drenthe)

De sfeer van het kamperen en stoer buiten zijn, gecombineerd met een comfortabele slaap en verblijfsruimte. Dat is het idee van ons Outdoor CabinCamp. Samen met een gezamenlijke ruimte, sfeervolle vuurplaats met mogelijkheden om buiten te koken en ee..

Toon deze groepsaccommodatie