Het Korhoen

Limburg
 Maximaal: 140
 Slaapkamers: 11

Evertsoord (Limburg)

We vinden het belangrijk dat er veel buitenruimte is voor onze groepen, de mooiste avonturen beleef je namelijk lekker buiten. Onze accommodaties in Evertsoord hebben allebei een lekker groot speelveld voor allerlei activiteiten. Het Korhoen heeft oo..

Toon deze groepsaccommodatie

Vakantiepark t Urkerbos

Groepsaccommodatie Familiehuis Urkerbos

Flevoland
 Maximaal: 25

Urk (Flevoland)

Rustig gelegen familiehuis voor maximaal 24 personen in de buurt van Urk en IJsselmeer. Het familiehuis heeft een lichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en terras, ruime keuken met verschillende apparaten (uitgerust voor zelfcatering), ..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Pimpernoot

Noord-Brabant
 Maximaal: 34
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  8

Bladel (Noord-Brabant)

Als groepsaccommodatie is De Pimpernel toegesneden op groepen van maximaal 34 personen. Hecht u veel waarde aan uw privacy, dan bent u aan het juiste adres op deze in Hollandse stijl ingerichte accommodatie. De sfeervolle woonkamer met zithoek grenst..

Toon deze groepsaccommodatie

Nieuw Allardsoog

Groepsaccommodatie Eekhoorn

Friesland
 Maximaal: 28
 Slaapkamers: 14
 Badkamers:  14

Bakkeveen (Friesland)

Lodge de Eekhoorn biedt plaats aan 28 personen. Deze lodge beschikt over een pantry, bar en een sfeervolle nieuwe living (vanaf april 2015) met hoge en lage zithoek. Tevens kunt u gebruik maken van de ruime conferentiezaal (geschikt voor bijvoorbeeld..

Toon deze groepsaccommodatie

De Westernboerderij

Groepsaccommodatie Tipitenten

Gelderland
 Maximaal: 50
 Slaapkamers: 5

Didam (Gelderland)

Echt uniek en avontuurlijk overnachten doe je in een Tipi! Dat kan bij de Westernboerderij in een ingerichte tipi. Deze tipi's zijn voorzien van bedden (met overtrek) en een koelkast. Er kunnen 10 mensen overnachten per tipi. Ideaal voor een vrienden..

Toon deze groepsaccommodatie

De Beukenhof - Stergroep

Groepsaccommodatie Hieronymuszaal

Noord-Brabant
 Maximaal: 100
 Slaapkamers: 42
 Badkamers:  15

Biezenmortel (Noord-Brabant)

Aan de voorzijde van groepsaccommodatie Beukenhof ligt deze rustige ruimte met veel daglicht dat aan beide zijde door grote ramen naar binnenvalt. Gecombineerd met een “eigen” bar Gaudentia en het met glas overdekte terras is dit een perf..

Toon deze groepsaccommodatie

Camping Vliegenbos

Groepsaccommodatie Groepsverblijf

Noord-Holland
 Maximaal: 24

Amsterdam (Noord-Holland)

Voor een (grote) groep op zoek naar een slaapplaats bij hartje Amsterdam? Dan is onze groepsaccommodatie ideaal. Deze is onlangs opnieuw ingericht en uitgebreid van 12 naar 24 slaapplekken. De accommodatie is eenvoudig gemeubileerd en beschikt onder ..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie de Stolp

Groepsaccommodatie Stolp II rechts

Noord-Holland
 Maximaal: 34

Den Hoorn Texel (Noord-Holland)

Accommodatie: 2 kamers voor 8 pers.4 kamers voor 6 pers.2 kamer voor 2 pers.4 douches4 toilettenprofessionele keuken met vaatwassereigen terrasgedeeld sportveld met “Stolp II – 26 personen”

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Vierhouten

Groepsaccommodatie De Boomklever

Gelderland
 Maximaal: 56
 Slaapkamers: 7

Vierhouten (Gelderland)

De Boomklever staat op een eigen gras/zandveld waar volop gespeeld kan worden. Buiten staan er picknicktafels en is er een gezellige kampvuurplaats. In het centrale recreatiegebouw is een klein keukentje aanwezig en een apart zitje. Rondom dit g..

Toon deze groepsaccommodatie