Erve Aaftink

Groepsaccommodatie Groepsboerderij

Overijssel
 Maximaal: 100

Lemele (Overijssel)

Onze Groepsboerderij geschikt tot 100 personen bestaat uit een grote kleurrijke gezellige zaal die u eventueel op kunt delen in twee zaaltjes. Een keuken met alle gemakken voorzien. Beneden 4 x 2 persoons kamers met eigen sanitair en boven 7 slaapzal..

Toon deze groepsaccommodatie

Beukenhaeghe

Noord-Brabant
 Maximaal: 40
 Slaapkamers: 17
 Badkamers:  13

Moergestel (Noord-Brabant)

Aan de rand van de Oisterwijkse bossen en vennen, net buiten het dorp Moergestel ligt Groepsaccommodatie Beukenhaeghe. Een unieke stek in Het Hart van Brabant. Dichtbij de Efteling, Beekse Bergen en steden als Tilburg en Eindhoven om de hoek.  U..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Vierhouten

Groepsaccommodatie De Boomklever

Gelderland
 Maximaal: 56
 Slaapkamers: 7

Vierhouten (Gelderland)

De Boomklever staat op een eigen gras/zandveld waar volop gespeeld kan worden. Buiten staan er picknicktafels en is er een gezellige kampvuurplaats. In het centrale recreatiegebouw is een klein keukentje aanwezig en een apart zitje. Rondom dit g..

Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo

Groepsaccommodatie Het Herenhuis

Limburg
 Maximaal: 12
 Slaapkamers: 3

Meerlo (Limburg)

Het Herenhuis van Vakantie Meerlo dateert van 1771 en ligt aan het centrum van het kleine dorpje Meerlo aan de rand van het natuurgebied de Oude Maasarm. In het Herenhuis is een luxe groepsverblijf gerealiseerd voor 8 personen. De accommodatie is rui..

Toon deze groepsaccommodatie

Paradijsvogels

Groepsaccommodatie Huize ten Bosch

Limburg
 Maximaal: 10
 Slaapkamers: 4

Vijlen (Limburg)

Informatie"Huize ten Bosch" is een eenvoudige maar sfeervol en autentieke eeuwenoude Limburgse hoevewoning in vakwerkstijl uit 1560. Echt iets voor liefhebbers van een stukje limburgse nostalgie en uitzonderlijk mooie ligging. Er is plek voor 10 pers..

Toon deze groepsaccommodatie

Landgoed de Biestheuvel

Noord-Brabant
 Maximaal: 245
 Slaapkamers: 79
 Badkamers:  86

Hoogeloon (Noord-Brabant)

Groepsaccommodaties op Landgoed de Biestheuvel Zoekt u een groepsaccommodatie voor een weekendje weg, bedrijfsuitje of personeelsfeest? Landgoed de Biestheuvel verwelkomt u graag in onze 9 luxueuze groepsaccommodaties. Z..

Toon deze groepsaccommodatie

Camping De VechtVallei

Overijssel
 Maximaal: 20

Diffelen (Overijssel)

De Tjiftjaf is een houten gebouw voor maximaal 20 personen met 2 slaapzalen met stapelbedden. In de badkamer zijn 4 douches, 3 toiletten en 4 wastafels. Bij deze accommodatie staan 2 trekkershutten die als extra slaapgelegenheid gehuurd kunnen worden..

Toon deze groepsaccommodatie

Camping de Eskamp

Groepsaccommodatie De Eskamp

Overijssel
 Maximaal: 70

Lemele (Overijssel)

U wilt een weekend weg met familie om weer eens lekker bij elkaar te zijn? Wij bieden u dan de accommodatie die daar uitermate geschikt voor is. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht met de (sport)vereniging en laten we de schoolkampen niet vergeten...

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatief Gastenverblijf De Vier Eiken

Drenthe
 Maximaal: 27

Wapserveen (Drenthe)

Of u nu een op zoek bent naar een groepsaccommodatie in Drenthe voor een familiereünie, een weekend met vrienden of voor een zakelijk verblijf, De Vier Eiken biedt vele mogelijkheden en is geschikt voor groepen tot 27 personen. De groepsaccommod..

Toon deze groepsaccommodatie