Landhoeve De Nieuwe Erf

Groepsaccommodatie Hooizolder

Noord-Brabant
 Maximaal: 20
 Slaapkamers: 6

Diessen (Noord-Brabant)

In het opkamertje van de boerderij ligt een prachtig barretje. Direct aansluitend ligt een knusse huiskamer. Uw eigen bar kent geen sluitingstijden, de barbecue in de huiskamer trekt zich niets aan van de jaargetijden: er kan het hele jaar lang gebru..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Vierhouten

Groepsaccommodatie Vleugel

Gelderland
 Maximaal: 110
 Slaapkamers: 30

Vierhouten (Gelderland)

De Vleugel is een grote groepsaccommodatie geschikt voor groepen tot 110 personen, bestaande uit drie geschakelde accommodaties. Elk van deze drie accommodaties heeft een eigen ingang en recreatieruimte. Je kunt alle ruimtes met elkaar verbinden door..

Toon deze groepsaccommodatie

Maikenshof Recreatie

Groepsaccommodatie Eversbosch 3

Gelderland
 Maximaal: 24
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  10

Berg en Dal (Gelderland)

Wij bieden u een exclusieve accommodatie aan voor max 24 personen, de nieuwe accommodatie heeft 10 slaapkamers alle voorzien van een eigen badkamer. Deze accommodatie is gelegen aan de rand van het prachtige heuvelachtig dorp Berg en Dal. Op een stee..

Toon deze groepsaccommodatie

25 graden Noord

Groepsaccommodatie Het Noordhuis

Drenthe
 Maximaal: 44
 Slaapkamers: 4
 Badkamers:  3

Drouwenerveen (Drenthe)

25° Noord heeft een ruime en sfeervolle groepsaccommodatie aan de rand van het Drentse Hondsruggebied. De accommodatie is geschikt voor groepen tot maximaal 44 personen maar kan uitgebreid worden naar maximaal 58 personen. Benedenverdieping De gr..

Toon deze groepsaccommodatie

Landgoed de Biestheuvel

Groepsaccommodatie Het Koetshuis

Noord-Brabant
 Maximaal: 15
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  8

Hoogeloon (Noord-Brabant)

Deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant wordt Het Koetshuis genoemd. Het Koetshuis is een karaktervolle groepsaccommodatie en geschikt voor tot 15 personen. Deze luxe groepsaccommodatie is gemoderniseerd en heeft een een landelijke, Bourgondisc..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Steenbergerhoeve

Groepsaccommodatie De Deel

Drenthe
 Maximaal: 15
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  9

Zuidwolde (Drenthe)

Groepsaccommodatie de Deel is geschikt voor 12 tot 21 personen en heeft 9 slaapkamers. Op de begane grond bevinden zich 4 tweepersoons slaapkamers, voorzien van douche en toilet, geschikt voor mindervaliden. Op de bovenverdieping bevinden zich 5 slaa..

Toon deze groepsaccommodatie

Breeland Recreatie

Groepsaccommodatie t Achterom

Drenthe
 Maximaal: 55
 Slaapkamers: 7
 Badkamers:  2

Annen (Drenthe)

Groepsaccommodatie en vakantiehuis in Het Leukste Dorp van Drenthe t Achterom is een comfortabel en sfeervol ingerichte viersterren groepsaccommodatie in Drenthe met veel privacy voor groepen van 25 tot 50 personen. Een ideale locatie voor een vriend..

Toon deze groepsaccommodatie

Stevenshof

Groepsaccommodatie De Brink

Noord-Brabant
 Maximaal: 30
 Slaapkamers: 12
 Badkamers:  7

Stevensbeek (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie De Brink is een open en huiselijk ingericht groepsverblijf met een licht en open karakter. In De Brink bevinden zich in één ruimte de woonkamer met open haard en eetkamer. Hierdoor ben je als gezelschap echt samen tij..

Toon deze groepsaccommodatie

Het Buitencentrum

Groepsaccommodatie Sparren groepshuis

Gelderland
 Maximaal: 35
 Slaapkamers: 6
 Badkamers:  4

Oldebroek (Gelderland)

Het Sparrenhuis is een ruim en sfeervolle groepsaccommodatie. Er zijn 35 slaapplaatsen en er is een gezellige recreatie- / eetzaal met zitgelegenheid voor 40 personen aan tafels. Buiten is er een ruim terras van ca. 200 m2 en staat er voor ruim 60 pe..

Toon deze groepsaccommodatie