t Vlintenholt

Drenthe
 Maximaal: 28

Odoorn (Drenthe)

Groepsaccommodatie ’t Vlintenholt biedt u een aangenaam verblijf met maximaal 40 personen. Tijdens uw verblijf kunt u optimaal genieten van de rust en natuur in Drenthe, de accommodatie is namelijk gelegen op een prachtig stuk natuurterrei..

Toon deze groepsaccommodatie

Boerhaarshoeve

Groepsaccommodatie GroepsKamperen

Drenthe
 Maximaal: 25

Grolloo (Drenthe)

Groepskamperen in GrollooHet terrein biedt volop ruimte om eigen caravans en tenten neer te zetten. Omgeven door de landschappelijke gemoedelijkheid van het Drentse platteland, met alle privacy van dien, is uw verblijf met een grote groep op Boerhaar..

Toon deze groepsaccommodatie

Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam

Zuid-Holland
 Maximaal: 56

Ouddorp (Zuid-Holland)

Voor een sportief bedrijfsuitje, schoolklas of vergaderarrangement de unieke locatie om ontspanning en meerdaags verblijf te combineren. Aan de hand van uw wensen stellen wij complete programma's voor u samen en maken we van ieder verblijf een bijzon..

Toon deze groepsaccommodatie

Camping De VechtVallei

Overijssel
 Maximaal: 20

Diffelen (Overijssel)

De Knobbelzwaan is een mooi authentiek gebouw met een prachtige, rieten bar, een volledig ingerichte keuken,. Op de begane grond zijn 5 slaapkamers waarvan 4 met eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. Boven is een slaapkamer. Er is tevens 1 c..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Roerdomp

Groepsaccommodatie Groepskampeerveld

Noord-Brabant
 Maximaal: 40

Westelbeers (Noord-Brabant)

De Roerdomp is een gezellige, levendige groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot 300 personen. Zes comfortabele accommodaties, gemoedelijke eigenaars, vermakelijke activiteiten, een prachtige omgeving en heel veel ruimte, maken van het verblijf op ..

Toon deze groepsaccommodatie

Kasteel de Berckt

Groepsaccommodatie Gehele kasteel

Limburg
 Maximaal: 250
 Slaapkamers: 70
 Badkamers:  70

Baarlo (Limburg)

Voor grote gezelschappen bestaat de mogelijkheid het gehele kasteel af te huren. Alle cafeetjes, vergaderzalen en slaapvertrekken staan exclusief tot uw beschikking. Stap in de wereld van vroeger en laat de tijd stilstaan. Creëer precies die sfe..

Toon deze groepsaccommodatie

T Keampke

Groepsaccommodatie De Linde Plus

Overijssel
 Maximaal: 32
 Slaapkamers: 13
 Badkamers:  13

De Lutte (Overijssel)

Een luxe groepsaccommodatie voor een grote groep. 13 Slaapkamers met eigen sanitair, een grote en een kleine woonkamer, ligbad, sauna en veranda. Ruimte genoeg voor iedereen. De LindePlus is een combinatie van de Linde en de Meidoorn. Deze zijn gekop..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepshotel De Tienhoeve

Groepsaccommodatie Tienhoeve

Gelderland
 Maximaal: 45
 Slaapkamers: 16
 Badkamers:  16

Hengelo (Gelderland)

Wij bieden u een onbezorgd weekendje of midweek weg, waar u in alle rust van de omgeving heerlijk kunt genieten van de natuur. Het ongedwongen leefklimaat zal u uw beslommeringen en spanningen volledig doen vergeten en de verfrissende rust bieden waa..

Toon deze groepsaccommodatie

De Blauwe Schuur

Zuid-Holland
 Maximaal: 48

Vlaardingen (Zuid-Holland)

De accommodatie van het CJV YMCA Buitencentrum De Blauwe Schuur is naar het model van een originele tabaksschuur gebouwd. Het is centraal gelegen in Nederland, in Amerongen, gemeente Utrechtse Heuvelrug aan de voet van de Amerongense Berg en de rand ..

Toon deze groepsaccommodatie