De Hoof

Groepsaccommodatie De Vaarsche Hoef

Noord-Brabant
 Maximaal: 100
 Slaapkamers: 15

Someren (Noord-Brabant)

De Vaarsche Hoef is een gezellige langgevlboerderij, ingericht als groepsaccommodatie voor grote groepen. De accommodatie beschikt over maximaal 98 bedden verdeel over 15 slaapkamers (download slaapkamerindeling). De hoeve beschikt over een grote pro..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Steenbergerhoeve

Groepsaccommodatie De Steenberg

Drenthe
 Maximaal: 23
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  6

Zuidwolde (Drenthe)

De Steenberg - 10 slaapkamers voor 12 tot 21 personen. Dit is appartement De Hooivakken geschakeld met De Kalverhokken. Hier is een 20 persoons terras. En u kunt gezamenlijk dineren aan 1 grote tafel binnen. Tevens is er 2 keer t.v. keuken, etc.

Toon deze groepsaccommodatie

Het Buitencentrum

Gelderland
 Maximaal: 130
 Badkamers:  12

Oldebroek (Gelderland)

De groepsaccommodatie in Oldebroek is mooi opgezet en met de ruimte zowel binnen als buiten is dit de perfecte groepsaccommodatie voor 90 tot 130 personen. De accommodatie heeft 2 recreatie/-eetzalen met beide een aangrenzend terras voorzien van zitj..

Toon deze groepsaccommodatie

De Heidebloem

Groepsaccommodatie De Veltmaat

Overijssel
 Maximaal: 40

Haarle (Overijssel)

De Veltmaat heeft veel ruimte zowel binnen in de accommodatie als buitenom en is rolstoel toegankelijk. De accommodatie is gezellig en landelijk ingericht, waardoor de plattelandsbeleving ook binnen terug komt. In de ruime keuken is het een leuke uit..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Roerdomp

Groepsaccommodatie Groepskampeerveld

Noord-Brabant
 Maximaal: 100

Westelbeers (Noord-Brabant)

De Roerdomp is een gezellige, levendige groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot 300 personen. Zes comfortabele accommodaties, gemoedelijke eigenaars, vermakelijke activiteiten, een prachtige omgeving en heel veel ruimte, maken van het verblijf op ..

Toon deze groepsaccommodatie

Beukenhof - Stergroep

Groepsaccommodatie Kapel

Noord-Brabant
 Maximaal: 300
 Slaapkamers: 125
 Badkamers:  125

Biezenmortel (Noord-Brabant)

Een accommodatie voor alleen uw groep? De voormalige kapel is vooral interessant als u met een grote groep komt of heel Beukenhof gebruikt. Bij een toespraak of een feest kan iedereen hier in. Met een theateropstelling heeft deze sfeervolle ruimte ee..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Austerlitz

Groepsaccommodatie De Specht

Utrecht
 Maximaal: 48
 Slaapkamers: 7

Austerlitz (Utrecht)

De Specht ligt midden in het bos en op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Heerlijk in het bos en met een echt voetbalveld op het terrein. Of je dus komt om lekker buiten te spelen of om actief te sporten, bij de accommodaties in Austerlitz kan he..

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatie 't Lohr

Groepsaccommodatie Dora

Gelderland
 Maximaal: 68
 Slaapkamers: 15
 Badkamers:  2

Voorst (Gelderland)

Groepshuis Dora is de ideale bestemming voor grote groepen.  Als groep hebben jullie een grote recreatieruimte tot jullie beschikking. Met genoeg stoelen voor iedereen om aan tafel te zitten. Tevens zijn er in deze ruimte twee tv-..

Toon deze groepsaccommodatie

Negende Zaeligheyt

Groepsaccommodatie Familiehuis

Noord-Brabant
 Maximaal: 20
 Slaapkamers: 9
 Badkamers:  3

Bergeijk (Noord-Brabant)

Het familiehuis is een gezellige groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen. Het familiehuis ligt gelegen aan de bosrand in een stiltegebied. Midden in het Brabantse gebied Kempen, nabij de Belgische grens. Het groepsverblijf is erg geliefd vanwege..

Toon deze groepsaccommodatie
<<
Vorige Pagina
1
Volgende pagina
>>