Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Groepsaccommodatie Joris

Overijssel
 Maximaal: 17
 Slaapkamers: 6
 Badkamers:  5

Ommen (Overijssel)

Aanpassingen in verband met corona maatregelen:Bestaat je groep uit maximaal 3 verschillende huishoudens? Dan kun je met 12 personen komen overnachten. Wil je met meerdere huishoudens komen dan kun je met 10 personen in De Joris overnacht. Jongeren d..

Toon deze groepsaccommodatie

Strohotel Aalshof

Noord-Brabant
 Maximaal: 20

Haps (Noord-Brabant)

Welkom in de wereld van stro en leem... ANDERS DAN ANDERS OVERNACHTEN. Deze bijzondere accommodatie is gebouwd van pakken stro en de muren zijn gestuct met leem uit de naburige Maas. Een uniek, kleinschalig en gezellig 5 sterren accommodatie in het B..

Toon deze groepsaccommodatie

In de Vlinderkes

Groepsaccommodatie Koninginnepage

Limburg
 Maximaal: 18
 Slaapkamers: 6
 Badkamers:  4

Arcen (Limburg)

voor groepen tot 18 personen voor een gezellig weekend, midweek of hele week. Het vakantieverblijf is praktisch, sfeervol en kindvriendelijk ingericht. In de gezellige woon/eetkamer is een grote smart T.V. en blu-Ray speler. Uiteraard is er..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Roerdomp

Groepsaccommodatie De Kleine Beerze

Noord-Brabant
 Maximaal: 38

Westelbeers (Noord-Brabant)

De Roerdomp is een gezellige, levendige groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot 300 personen. Zes comfortabele accommodaties, gemoedelijke eigenaars, vermakelijke activiteiten, een prachtige omgeving en heel veel ruimte, maken van het verblijf op ..

Toon deze groepsaccommodatie

Kaas- en Kampeerboerderij Hoekelum

Gelderland
 Maximaal: 40
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  8

Bennekom (Gelderland)

Zoekt u een accommodatie met een grote recreatie/ feestzaal? Dan is de Barg de perfecte locatie voor uw groep. De Barg is helemaal rolstoelvriendelijk en biedt plaats aan 40 personen. Uitermate geschikt voor familie- en vriendengroepen, of (school) k..

Toon deze groepsaccommodatie

De Hertekolk

Gelderland
 Maximaal: 52
 Slaapkamers: 6
 Badkamers:  10

Epe (Gelderland)

Met een beetje geluk wordt je wakker met een ree of zwijn voor de deur, deze accommodatie ligt namelijk midden in het bos! Perfect voor groepen die op zoek zijn naar natuur, ravotten in de buitenlucht of de perfecte plek voor het dieren-geluiden-spel..

Toon deze groepsaccommodatie

Maikenshof Recreatie

Groepsaccommodatie Seven Hills 60/20

Gelderland
 Maximaal: 60

Berg en Dal (Gelderland)

Deze accommodatie, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving, biedt slaapgelegenheid aan maximaal 60 personen. Geschikt voor allerlei groepen, welke op zoek zijn naar een luxe accommodatie. Groepsaccommodatie Seven-Hills ligt in een heuvelachtig en ..

Toon deze groepsaccommodatie

Vakantie Meerlo

Groepsaccommodatie De Schuur

Limburg
 Maximaal: 25
 Slaapkamers: 6
 Badkamers:  6

Meerlo (Limburg)

25 personen kunnen in de accommodatie overnachten, waarvan 3 op een bijzet bed. De grote zit- en eetkamer van De Schuur die dateert uit 1600 is stijlvol ingericht terwijl de oude delen zijn behouden. De gezamenlijke ruimte heeft 36 zitplaatsen. De ac..

Toon deze groepsaccommodatie

Beukenhof - Stergroep

Groepsaccommodatie Kapel

Noord-Brabant
 Maximaal: 300
 Slaapkamers: 125
 Badkamers:  125

Biezenmortel (Noord-Brabant)

Een accommodatie voor alleen uw groep? De voormalige kapel is vooral interessant als u met een grote groep komt of heel Beukenhof gebruikt. Bij een toespraak of een feest kan iedereen hier in. Met een theateropstelling heeft deze sfeervolle ruimte ee..

Toon deze groepsaccommodatie
<<
Vorige Pagina
1
Volgende pagina
>>