Den Meulebaarg

Groepsaccommodatie Gebouw 1

Noord-Brabant
 Maximaal: 54

Zegge (Noord-Brabant)

Den Meulebaarg is verdeeld in twee gebouwen. Gebouw 1 is ook voor zelfverzorgingsgroepen, en gebouw 2 is alleen voor volledige verzorging. De grens tussen beide gebouwen is echter flexibel, zodat de grootte van de gebouwen aan uw wensen kan worden aa..

Toon deze groepsaccommodatie

Villa Schoolthoff

Gelderland
 Maximaal: 46
 Slaapkamers: 20

Kring van Dorth (Gelderland)

Villa Schoolthoff is een exclusief buitenverblijf in de Gelderse Achterhoek, vrij gelegen aan de zuidzijde van een bos. U verblijft er altijd maar met één groep, optimale privacy dus! Villa Schoolthoff is uitermate geschikt voor familie..

Toon deze groepsaccommodatie

De Hoof

Noord-Brabant
 Maximaal: 1000

Someren (Noord-Brabant)

Vanwege Corona ziet onze agenda er dit jaar compleet anders uit! Het hoogseizoen dat normaal is volgeboekt, biedt nu nog veel ruimte voor één of meerdere groepen. Ook in de 1,5m samenleving. In het gemoedelijke Brabant vindt u De Hoof: ..

Toon deze groepsaccommodatie

Breeland Recreatie

Groepsaccommodatie t Voorhuis

Drenthe
 Maximaal: 25
 Slaapkamers: 8

Annen (Drenthe)

Deze sfeervolle groepsaccommodatie in Drenthe biedt groepen van 20 tot 25 personen een gezellige verblijf met veel comfort, ruimte en privacy. Dankzij de authentieke boerderijsfeer voelt u zich snel thuis in 't Voorhuis in Annen. Vanuit de woonkamer ..

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatie 't Lohr

Groepsaccommodatie Clara

Gelderland
 Maximaal: 26

Voorst (Gelderland)

Het knusse vakantiehuis heeft een woonkamer met open keuken. Er is zowel een eetkamergedeelte, als een tv-hoek met banken. In totaal zijn er vijf slaapkamers. De badkamer heeft drie douches, drie toiletten en vier wastafels. Daarnaast is er ook nog e..

Toon deze groepsaccommodatie

Het Buitencentrum

Groepsaccommodatie Bos lodges groepsverblijf

Gelderland
 Maximaal: 36
 Slaapkamers: 9
 Badkamers:  4

Oldebroek (Gelderland)

Met de groep in de natuur verblijven is fantastisch met de Bos lodges. Deze groepsaccommodatie ligt midden in het 25 hectare grote bos van groepslocatie "Het Buitencentrum Oldebroek". Groepsverblijf Bos lodges bestaat uit een recreatie lodge en ..

Toon deze groepsaccommodatie

De Borckerhof

Groepsaccommodatie Borckerhof 3

Drenthe
 Maximaal: 22
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  9

Orvelte (Drenthe)

Luxe groepsaccommodatie in Drenthe Borckerhof 3 voor maximaal 22 personen ligt midden in het monumentale dorpje Orvelte. De sfeervolle en riante groepsaccommodatie in Drenthe is van alle gemakken voorzien. Het luxe ingerichte groepsverblijf heeft een..

Toon deze groepsaccommodatie

T Keampke

Groepsaccommodatie De Eik

Overijssel
 Maximaal: 20
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  8

De Lutte (Overijssel)

Ouderwets genieten! Groepsaccommodatie De Eik is gebouwd in de Twentse boerderijstijl, maar wel met de luxe en het comfort van deze tijd. Slaapkamers met eigen sanitair, een zeer complete keuken en heel veel ruimte om het huis maken het een fijne ple..

Toon deze groepsaccommodatie

Maikenshof Recreatie

Groepsaccommodatie Eversbosch 2

Gelderland
 Maximaal: 24
 Slaapkamers: 7
 Badkamers:  7

Berg en Dal (Gelderland)

Wij bieden u een exclusieve accommodatie aan voor max 28 personen, de nieuwe accommodatie heeft 9 slaapkamers alle voorzien van een eigen badkamer.Deze accommodatie is gelegen aan de rand van het prachtige heuvelachtig dorp Berg en Dal. Op een steenw..

Toon deze groepsaccommodatie
<<
Vorige Pagina
1
Volgende pagina
>>