de Zwerfsteen

Algemene Informatie


de Zwerfsteen
Esweg 18
Esweg 18  Roderesch
 38    11   11
10
11
12
13
14
2
3
4
5
6
7
8
9

Omschrijving van Europahuis

Het Europahuis biedt volop privacy en comfort. Het beschikt over 11 slaapkamers (alle begane grond). Elk met eigen douche, toilet en wastafels op de kamer. Natuurlijk is elk bed (geen stapelbedden) voorzien van dekbed en kussen. Maar ook voor linnengoed wordt gezorgd. Centraal punt is de gezellige huiskamer met bar en lounge-gedeelte en het terras (gedeeltelijk overkapt) waar het bijzonder goed toeven is.

Een uitstekend uitgeruste keuken, eigen speelweide, volleybalveld en speeltuintje maken dit huis compleet.

Avontuur en ontspanning onder een dak... De Zwerfsteen is op en top ‘Buiten’. Het ligt midden in de bossen van Noord-Drenthe vlakbij Roderesch, met volop ruimte en natuur. De ligging en de mogelijkheden van De Zwerfsteen lenen zich uitstekend voor een familiereünie, familieweekend, vriendenweekend of sportgroep. De perfecte keuze als u eens helemaal weg wilt zijn op een plek waar u alles kunt combineren.

De Zwerfsteen heeft twee afzonderlijke vakantiehuizen voor uw groep, Het Beneluxhuis en Het Europahuis. Ook zijn er twee gezellige zalen. Wilt u buiten-activiteiten of zelfs een survival in uw programma opnemen? Om u actief te vermaken hoeft u het terrein niet af. De Zwerfsteen heeft een eigen teambuildingsbaan, touwbruggenparcours en klimwand. Ook kunt u er boogschieten, kratstapelen, vliegeren, highlandgames spelen, of een hightech speurtocht houden. De directe omgeving biedt mogelijkheden voor onder meer mountainbiken, kanoën en survivalruns.

Van luieren tot actief...

Prijzen van Europahuis

In de omgeving van Europahuis


De faciliteiten van de Zwerfsteen Europahuis

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

testEmpty

Geef hier uw review over: de Zwerfsteen Europahuis

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Esweg 18
Esweg 18  Roderesch
Telefoonnummer:  050-5019114

Meer accommodaties van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

Europahuis